• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Grachtenconcert aanbieding Rederij der Nederlanden

Op vrijdag 19 augustus 2016 zal er een Dubbelconcert Noordzeekanaal plaatsvinden in Amsterdam en IJmuiden in het kader van het Grachtenfestival 2016.

Het festivalthema is dit jaar Overbruggen. Letterlijk en figuurlijk. U gaat varen langs bruggen. U gaat verbinding maken, bruggen slaan. En ook de muziek overbrugt verschillen. Diverse muziekstijlen gaan over hun muzikale grenzen heen.

Het eerste concert is om 12.00 uur door Jeugd Orkest Nederland (JON) in de Passenger Terminal Amsterdam, gelegen aan het IJ, de afmeerplaats voor de grote cruiseschepen. In het Jeugd Orkest Nederland spelen ongeveer 85 getalenteerde jongeren afkomstig uit het gehele land.Tijdens het Grachtenfestival speelt het JON in kamerorkest bezetting onder leiding van Jurjen Hempel, solist Laurens Woudenberg, hoorn.

Voor maximaal 100 mensen bestaat de mogelijkheid om vervolgens aan boord te stappen van het Wapen van Amsterdam van De Rederij der Nederlanden om per boot naar Felison Terminal IJmuiden te gaan voor het tweede concert om 17.00 uur. Fuse is een ensemble dat bruggen slaat en genres met elkaar laat versmelten. De leden studeerden klassiek, jazz en pop. De musici van Fuse staan garant voor een aantrekkelijke smeltkroes van muziek.

Rederij de Nederlanden is voor het tweede opeenvolgende jaar partner van Stichting Grachtenfestival. Samen met de directeur van Stichting Grachtenfestival is er voor de komende editie een speciaal arrangement samengesteld die wellicht interessant is voor u.

Prijs van het arrangement is € 150,00 excl. btw (€ 175,00 incl. btw) per persoon. Daarbij zit inbegrepen:

- Concert in PTA
- Boottocht naar IJmuiden, inclusief eten en drinken
- Concert in Cruise Terminal IJmuiden
- Retour per touringcar

Partner Rederij der Nederlanden biedt het Dubbel Grachtenconcert met € 10.- korting aan voor leden van Amstelland 4Business. Voor aanmelding: info@amstelland4business.nl

Lees meer

Utrechtse Ondernemersdag voor de Business Tribe

De Utrechtse Ondernemersdag met het motto Be Inspired kan haast niet op een inspirerender plek dan Tribes in Papendorp aan de rand van bedrijvig Utrecht. Het gebouw kent allerlei functionele en ook relax ruimtes geinspireerd door de kleurrijke bevolkingsgroepen die de wereld bevolken. Het tribal concept is in alles doorgevoerd tot in de toilet aan toe. In de aankleding, in het interieur, in de wegwijzering en in spreuken aan de muur. Bijvoorbeeld: Work for a cause not an applause!

Op 21 juni a.s. organiseert Utrecht 4Business vanuit het platform Nederland 4Business de Utrechtse Ondernemersdag speciaal voor de business tribe. Ontmoet leden van uw stam.

Lees meer

Kennissessie TLC: Wet DBA na afschaffing van VAR

Af en toe vinden er wetswijzigingen plaats die ondernemers aangaan. The Legal Company (TLC) geeft regelmatig workshops over die veranderende situaties. Bedrijven en ZZP'ers moeten samen leren hoe de nieuwe Wet op DBA werkt. Voortaan zijn zij namelijk gezamenlijk verantwoordelijk!

DBA = Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties
VAR = Verklaring Arbeidsrelaties

Op 23 juni a.s. vindt de kennissessie plaats: samen leren werken m.b.t. de Wet op DBA na afschaffing van de VAR.

Lees meer

De Titaan slaat 3 glazen

De trossen van De Titaan gaan los op 1 juni a.s.!

Driemaal is scheepsrecht. De drie regio's van Nederland 4Business staan voor u klaar met een geweldig evenement op het water.

De bouw en projectontwikkeling zit net als de Nederlandse economie weer een beetje in de lift en waagt zich op de woelige baren.

De beste stuurlui staan al wal, maar deze keer zijn de goede schippers aan boord, want u mag niet ontbreken.

Even mailen naar info@amstelland4business.nl  en het komt voor elkaar.

Lees meer

Tijd in woorden uitgedrukt

Er zijn ontzettend veel uitdrukkingen die met de tijd te maken hebben: over- en bij de tijd zijn; de tijd hebben; tijd heelt alle wonden; bij tijd en wijle; de tijd zal het leren; tijd heeft vleugels en geen teugels; met tijd en vlijt geraakt men wijd; tijd komt raad; tijd en tij weten te kavelen en vooral geldend in onze jachtige economie: tijd uitkopen en tijd is geld.

QLOCKTWO® laat je op een andere manier kijken naar de tijd. De typografische display combineert de tijd met het geschreven woord als een statement: 'HET IS HALF ACHT.'

Een matrix van 110 letters in een vierkant vormt de basis van elke originele QLOCKTWO®. Achter deze letters bevinden zich 110 witte LED lampjes die afzonderlijk worden ingeschakeld om de letters te verlichten. Deze lampjes samen vormen de woorden die de tijd beschrijven met een interval van vijf minuten. Vier LED lampjes in de hoeken lichten op en geven zo de minuten aan tussen elke interval.

Het assortiment van QLOCKTWO® bestaat, naast de wandklok 'QLOCKTWO® CLASSIC' uit polshorloges, een elegant tafelmodel met wekkerfunctie en de indrukwekkende QLOCKTWO® LARGE van 90 × 90 cm. Alle producten zijn beschikbaar in 19 talen, waaronder Chinees en Arabisch en in verschillende kleuren voor de frontplaten tot aan de trendy ‘Rust' en Platina blad finish. U kunt hiervoor terecht bij KMP Kantoormeubilair en Hourlux.

Voor meer tijdgebonden producten klik hier