• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Grachtenconcert aanbieding Rederij der Nederlanden

Op vrijdag 19 augustus 2016 zal er een Dubbelconcert Noordzeekanaal plaatsvinden in Amsterdam en IJmuiden in het kader van het Grachtenfestival 2016.

Het festivalthema is dit jaar Overbruggen. Letterlijk en figuurlijk. U gaat varen langs bruggen. U gaat verbinding maken, bruggen slaan. En ook de muziek overbrugt verschillen. Diverse muziekstijlen gaan over hun muzikale grenzen heen.

Het eerste concert is om 12.00 uur door Jeugd Orkest Nederland (JON) in de Passenger Terminal Amsterdam, gelegen aan het IJ, de afmeerplaats voor de grote cruiseschepen. In het Jeugd Orkest Nederland spelen ongeveer 85 getalenteerde jongeren afkomstig uit het gehele land.Tijdens het Grachtenfestival speelt het JON in kamerorkest bezetting onder leiding van Jurjen Hempel, solist Laurens Woudenberg, hoorn.

Voor maximaal 100 mensen bestaat de mogelijkheid om vervolgens aan boord te stappen van het Wapen van Amsterdam van De Rederij der Nederlanden om per boot naar Felison Terminal IJmuiden te gaan voor het tweede concert om 17.00 uur. Fuse is een ensemble dat bruggen slaat en genres met elkaar laat versmelten. De leden studeerden klassiek, jazz en pop. De musici van Fuse staan garant voor een aantrekkelijke smeltkroes van muziek.

Rederij de Nederlanden is voor het tweede opeenvolgende jaar partner van Stichting Grachtenfestival. Samen met de directeur van Stichting Grachtenfestival is er voor de komende editie een speciaal arrangement samengesteld die wellicht interessant is voor u.

Prijs van het arrangement is € 150,00 excl. btw (€ 175,00 incl. btw) per persoon. Daarbij zit inbegrepen:

- Concert in PTA
- Boottocht naar IJmuiden, inclusief eten en drinken
- Concert in Cruise Terminal IJmuiden
- Retour per touringcar

Partner Rederij der Nederlanden biedt het Dubbel Grachtenconcert met € 10.- korting aan voor leden van Amstelland 4Business. Voor aanmelding: info@amstelland4business.nl

 Lees meer