• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Tijd in woorden uitgedrukt

Er zijn ontzettend veel uitdrukkingen die met de tijd te maken hebben: over- en bij de tijd zijn; de tijd hebben; tijd heelt alle wonden; bij tijd en wijle; de tijd zal het leren; tijd heeft vleugels en geen teugels; met tijd en vlijt geraakt men wijd; tijd komt raad; tijd en tij weten te kavelen en vooral geldend in onze jachtige economie: tijd uitkopen en tijd is geld.

QLOCKTWO® laat je op een andere manier kijken naar de tijd. De typografische display combineert de tijd met het geschreven woord als een statement: 'HET IS HALF ACHT.'

Een matrix van 110 letters in een vierkant vormt de basis van elke originele QLOCKTWO®. Achter deze letters bevinden zich 110 witte LED lampjes die afzonderlijk worden ingeschakeld om de letters te verlichten. Deze lampjes samen vormen de woorden die de tijd beschrijven met een interval van vijf minuten. Vier LED lampjes in de hoeken lichten op en geven zo de minuten aan tussen elke interval.

Het assortiment van QLOCKTWO® bestaat, naast de wandklok 'QLOCKTWO® CLASSIC' uit polshorloges, een elegant tafelmodel met wekkerfunctie en de indrukwekkende QLOCKTWO® LARGE van 90 × 90 cm. Alle producten zijn beschikbaar in 19 talen, waaronder Chinees en Arabisch en in verschillende kleuren voor de frontplaten tot aan de trendy ‘Rust' en Platina blad finish. U kunt hiervoor terecht bij KMP Kantoormeubilair en Hourlux.

Voor meer tijdgebonden producten klik hier