Nieuw jaar, nieuwe kansen

Nieuwsbrief 2018

Flashback Amsterdam Light Festival

De weergoden hadden het goed met ons voor in december. Prachtig helder weer was het, zodat de lichtkunstwerken vanuit de Amstelland 4business boot heel goed te zien waren. De 35 opvarenden genoten dan ook zichtbaar van het hetgeen geboden werd. Het wordt inmiddels een traditie dat leden van het Crown-theater ook elk jaar meevaren. Zodoende was er een gevarieerd gezelschap aan boord, hetgeen aan de goede sfeer te merken was.

Rederij De Nederlanden liet zich weer van hun zeer professionele kant zien. Heerlijke borrelhapjes en drankjes werden rondgebracht terwijl de boot door de verlichte grachten vaarde. De schipper besloot nog even een extra ronde te maken, zodat de tocht uiteindelijk pas om 19.30 uur ten einde kwam. Na de vaart bleef het gehele gezelschap in een gezellige Brasserie bijeen om na te praten, een drankje te drinken en een hapje te eten.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement en verheugen ons op het Amsterdam Light festival van 2018. 

Via de volgende link kunt u de foto's bekijken die tijdens de tocht gemaakt zijn door fotografe Jolanda Bot van 123lacheensnaarhetvogeltje:


Lees verder

Grenzen verleggen en records breken

Hoewel anderen het wellicht voldoende vinden om steeds betere voertuigen te maken, streeft onze partner Infiniti ernaar om u, de grenzen van wat menselijk mogelijk is, te laten verleggen. Meer dan 30 jaar geleden zijn ze begonnen aan hun missie om een nieuw, luxe automerk te creëren waarmee een ideale balans zou ontstaan tussen vermogen, prestaties en vakmanschap. Door de jaren heen hebben ze de grenzen steeds verder verlegd en hebben ze hun auto's en service steeds verder verbeterd zonder hun oorspronkelijke doelen uit het oog te verliezen.'The Why' die voor elke onderneming noodzakelijk is.

Amstelland 4business is dan ook verheugd dat Infiniti Nederland haar Founding partnership heeft verlengd in 2018 om samen grenzen te verleggen.

In de volgende video is een glimp op te vangen van de 'car of tomorrow'.Amstelland 4business wenst u een succesvol 2018!

Natuurlijk hierbij de beste Nieuwjaarswensen voor u en uw business. Het jaar 2018 zal maar eenmaal voorbij komen, maak er een nog mooier jaar van!

Amstelland 4business zal u ook dit jaar op de hoogte houden wat er zakelijk speelt in de regio, nieuwe activiteiten, zowel business als pleasure en komende netwerkevents en InnerCircles. Wordt vervolgd. 

Partners

  
  
Contact

Amstelland 4Business
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
info@amstelland4business.nl
 

Bart Schuitenmaker
M: 06-53358217
bart@amstelland4business.nl