Rock the 4business boat

Nieuwsbrief 2017

Mis het niet: 14-12-'17 speciale 4business vaararrangement Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend lichtfestival dat plaatsheeft in de winter (december en januari). Amsterdam wordt dan omgetoverd tot een ware lichtstad. In de stad zullen verschillende inspirerende sculpturen, projecties en installaties te zien zijn van hedendaagse (inter)nationale lichtkunstenaars. Een speciale bijdrage komt dit jaar van kunstenaar en activist Ai Weiwei. Hij heeft op basis van het thema Existential een 6,3 kilometer lange lichtlijn gemaakt die langs de hele Amsterdam Light Festival route loopt. Hiermee probeert hij de betekenis van grenzen ter discussie te stellen: wie bepaalt eigenlijk grenzen en wie beheerst ze?

Amstelland 4business biedt op 14 december een speciaal vaararrangement bij Rederij de Nederlanden tijdens dit winterse lichtfestival. U kunt aan boord genieten van luxe hapjes en drankjes terwijl de citytender Multatuli de vaarroute aflegt langs het decor van indrukwekkende kunstwerken. Dit sfeervolle vaararrangement incl. catering is € 35.- p.p. Aanvang: 17.00 uur.

Dit is de allerlaatste kans om u op te geven. Als u de boot niet wil missen en het lichtfestival vanaf het water wil beleven, meld u dan aan bij: bart@amstelland4business.nl 

Lees meer en vaar mee 

Partners

  
  
Contact

Amstelland 4Business
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
info@amstelland4business.nl
 

Bart Schuitenmaker
M: 06-53358217
bart@amstelland4business.nl