Business bruggen bouwen

Nieuwsbrief 2017

Save the date: 14 december Amsterdam Light Festival 4Businessboot

Elk jaar kijken we er weer naar uit. Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend lichtfestival dat plaats vindt in de winter (december en januari) in Amsterdam voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam is 53 winterdagen het sfeervolle decor voor het licht- en waterfestival.

De vaarroute Water Colors met lichtkunstwerken is vanaf 30 november 2017 t/m 21 januari 2018. Zet 14 december alvast in uw agenda!

Inmiddels vaste prik is dat Nederland 4Business een boot van Rederij de Nederlanden heeft gereserveerd. Op 14 december a.s. zal de Multatuli om 17.00 uur door de prachtig verlichte grachten van Amsterdam gaan varen. Aan boord wordt men verwend met heerlijke hapjes en drankjes. Kosten incl. catering € 35.- p.p.

Meld u alvast aan: bart@amstelland4business.nl 

Lees meerNieuws van het InnerCircle front

Tijdens de InnerCircle in september gaf Jeroen de Kriek van Crop accountants een presentatie over de Miljoenennota. Het was een zeer goed bezochte InnerCircle die gehouden werd bij Yunitrade LeasEdition bij gastheer Cheung Loi. Tamara Boer van het Okura Hotel, Rob Punt van Vision Forward en ook Peter Kuijper van Kuijper Advocaten waren aanwezig.

De eerstkomende InnerCircle is op 27 oktober a.s. We zijn te gast bij HR coach at work, Frederique Wolsky in Amsterdam Westerpark. Zij werkt als loopbaancoach voor overheidsinstellingen (UWV en DWI Amsterdam) en bedrijven en met particulieren. Amstelland 4Business bedankt Frederique alvast voor haar gastvrijheid. Laat Bart Schuitenmaker weten of u van de partij bent: bart@amstelland4business.nl

Kijk op de website van Amstelland 4business voor de gewijzigde data van de Landelijke InnerCircle. De landelijke InnerCircle staat nu gepland op woensdag 17 januari, woensdag 7 maart (diner), woensdag 18 april, woensdag 30 mei en woensdag 4 juli 2018. Op woensdag 12 september 2018 staat er een meet&greet op de agenda. Daarna treft men elkaar nog op woensdag 31 oktober 2018. 

https://www.amstelland4business.nl/agenda/287-6-september-2017-start-landelijke-innercircle

 Vermogend Nederland: Zó word je miljonair

Amstelland 4business wil graag een artikel in de nieuwsbrief van een van haar partners Van Lanschot onder de aandacht brengen. Namelijk hoe word je miljonair? Wellicht een wensdroom van velen maar niet voor iedereen weggelegd. Daarom hier wat tips om u op weg te helpen. 

Zó word je miljonair.

Dé miljonair bestaat niet. Vrouwelijke miljonairs zijn anders dan mannelijke. Jongere miljonairs verschillen van oudere. En ook de instapmiljonair heeft andere kenmerken dan de grootmiljonair. Toch zijn er wel degelijk ook overeenkomsten. Lees hier welke en vergroot meteen uw kans om zelf miljonair te worden. Of te blijven.

1. Trouw en blijf getrouwd
Miljonairs trouwen graag. Ruim 71% van de miljonairs is gehuwd tegenover 45% niet-miljonairs. Ook lijken zij het recept van een succesvol huwelijk beter te kennen. Van alle miljonairs is rond de 7% gescheiden, de helft van het aantal bij niet-miljonairs (14%).

2. Word boer of boerin of trouw er een
Bijna een op de vijf miljonairs is actief in de landbouw, bosbouw en visserij. Daarvan is ongeveer de helft actief in melkveebedrijven en een kwart in bedrijven die granen of groenten telen. Na de agrarische sector is de kans om miljonair te worden het grootst in de financiële dienstverlening, handel, specialistische zakelijke diensten of als specialist of tandarts in de zorg.

3. Ga beleggen of investeer in onroerend goed
58% van de miljonairs geeft aan dat dit de belangrijkste bron van hun vermogen is, op de voet gevolgd door winst en/of vermogen uit de eigen onderneming (57%). Dit is hét kenmerk van miljonairs.

Van Lanschot heeft enkele feiten uit hun onderzoek Vermogend Nederland 2017 op een rij gezet. Nieuwsgierig? Zie: https://www.vanlanschot.nl/vermogend-nederland-2017/miljonair-zijn-vergt-tijd


Lees verder

Banden aanhalen Brazilië Nederland tijdens Gala Society Dinner 2017

Om het jubileum en het samenwerkingsverband te vieren tussen Bradutch en Dutcham, de Braziliaanse en Nederlandse Kamers van Koophandel is er een Braziliaans Nederlandse Society Diner. De Raad van Bestuur en sponsor Amstelland 4business nodigen u van harte uit om 23 november 2017 aan het Gala diner deel te nemen in het vijfsterren Grand Hotel, Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam. Aanvang: 19.00 uur.

Graag aanmelden vóór 27 oktober. Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. Voor meer informatie: www.bradutch.com en https://www.amstelland4business.nl/agenda/303-23-november-2017-brazilian-dutch-society-dinner

Link naar online aanmeldingsformulierBruggen bouwen bij Utrechtse Ondernemersdag

Op dinsdag 14 november 2017 vindt de zevende editie van de Utrechtse Ondernemersdag plaats bij Bar Beton, Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht.

Building Bridges together
Het thema is Building Bridges together en gaat over samenwerken. Samenwerken met klanten, met collega's en met partners en (toe)leveranciers. Plenair met aansprekende sprekers en in de subsessies met collega-ondernemers die het anders hebben gedaan en graag hun verhaal delen. Wilt u een product of dienst lanceren, uw netwerk vergroten of werken aan uw naambekendheid? Tijdens de Utrechtse Ondernemersdag ontmoet u honderden collega-ondernemers om dit te bewerkstelligen. Neem contact op voor de mogelijkheden: karen@utrecht4business.nl

Programma:
14.30 Ontvangst
15.00 Welkomstwoord
15.10 Inleiding
15.15 Spreker 1
15.45 Spreker 2
16.15 Korte pauze
16.30 Ronde 1
17.15 Ronde 2
18.00 Borrel
19.15 (Optioneel) Diner
21.00 Einde programma

De Utrechtse Ondernemersdag is voor leden van Utrecht 4Business gratis toegankelijk. Niet-leden betalen een bedrag van € 39,- per persoon (excl . BTW). Voor dit bedrag ontvangt u een complete middag met inspiratie, hapjes en drankjes. Op de website www.UtrechtseOndernemersdag.nl treft u meer informatie.

Ook zie: https://www.amstelland4business.nl/agenda/304-14-november-2017-utrechtse-ondernemersdag-2017 

Partners

  
  
Contact

Amstelland 4Business
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
info@amstelland4business.nl
 

Bart Schuitenmaker
M: 06-53358217
bart@amstelland4business.nl