Zomer 4Business

Nieuwsbrief 2017

Terugblik Varen op de Titaan

De zomer van 2017 gaat de boeken in als een natte zomer. Maar die zomer was in juni wel goed begonnen met een zonovergoten netwerk event Varen met Directeuren.Het zeilschip De Titaan is de optimale plek op de Amsterdamse wateren om te netwerken. Niet alleen omdat men op elkaar aangewezen is, maar ook omdat men met elkaar aan het werk moet om alle zeilen bij te zetten. De afvaart begon in de haven van IJburg en er werd gevaren naar het eiland Pampus en weer terug. De bemanning van De Titaan stond als vanouds borg voor de juiste koers. De catering zorgde voor heerlijke hapjes en lekkere drankjes aan boord. Ook de interactie met elkaar was 100%.

Er was speciale aandacht omtrent de InnerCircle, ook de speciale Expats-, International waar Amstelland 4Business u in de loop van de tijd nog uitgebreider over zal informeren.

Kortom we kunnen terugkijken op veel gezelligheid, een goede sfeer en prachtig weer.

Via het volgende linkje kunt u de foto's bekijken: Foto-impressie

Deelnemers kunnen terugblikken op een geslaagde dag en niet deelnemers wat ze gemist hebben. De (meeste) foto's zijn van professioneel fotografe Jolanda Bot van 123lacheensnaarhetvogeltje en (enkele) van hobbyfotograaf Jacqueline Vorst.DMM Communications nieuwe partner van Amstelland 4Business

We verwelkomen DMM Communications, het bedrijf van Daphne Medik als partner van Amstelland 4Business.

Zij heeft door de jaren heen haar sporen verdiend o.a. als LinkedIn professional. Als enthousiast lid van de InnerCircle beschouwt Amstelland 4Business Daphne Medik als een van onze ambassadeurs. We wensen haar in alle opzichten veel succes en verheugen ons op een plezierige samenwerking.

Kijk elders in deze nieuwsbrief en op haar website: http://dmmcommunication.nl/# LinkedIn Profiel Makeover

Levert LinkedIn u klanten op?

Medewerkers zijn het visitekaartje van elke organisatie en dat geldt ook voor hun LinkedIn-profiel. Bedrijfswebsites worden vaak gevonden via de LinkedIn-profielen van medewerkers. Dat biedt u een belangrijke kans om uw merk te versterken.

Toch hebben veel medewerkers nog geen professioneel LinkedIn-profiel. Ze denken bijvoorbeeld dat het niet belangrijk is, weten niet aan welke eisen hun profiel moet voldoen of vinden het lastig om over zichzelf te schrijven. Daardoor maakt hun profiel geen goede indruk op potentiële klanten en mist uw bedrijf zakelijke kansen. Zonde!

Door uw medewerkers een LinkedIn Profiel Makeover aan te bieden, laat u zien dat u een professioneel bedrijf heeft dat meegaat met ontwikkelingen in de markt. Het kost uw medewerkers slechts een kwartier van hun tijd, want de LinkedIn consultants doen al het werk.

Meer weten? Neem contact op met Daphne Medik via 06 510 50 999 of mail d.medik@dmmcommunication.nl - Website: http://dmmcommunication.nl Flower art in thematentoonstelling Aalsmeer

Bloemen zijn al eeuwenlang de inspiratiebron voor vele kunstenaars. Daarom is bij Galerie Sous-Terre Aalsmeer een speciale thematentoonstelling samengesteld.

Flower art is een thematentoonstelling waarbij kunst geïnspireerd op bloemen centraal staat. Bij belangrijke momenten van het leven spelen bloemen en bloemenkunst een rol. Geboorte, verjaardag, jubileum, huwelijk en de dood zijn te beleven in beelden, schilderijen, fotografie, vazen, flowerpower en live-art. De tentoonstelling Flower art is in Galerie Sous-Terre te zien tot en met 3 september 2017.

Adres: Kudelstaartseweg 1, 1431 GA Aalsmeer. 

Lees verder

 Kom naar de Zomerborrel met BBQ in Het Proefstation

Op donderdag 29 juni 2017 is er een Zomerborrel in Het Proefstation in Haarlem. Het is een informele netwerkborrel voor ondernemers, directeuren en managers in Haarlemmermeer e.o. Deze Zomerborrel is gecombineerd met een BBQ.

Programma

17.00 uur Opening
– Netwerk BBQ met JazzDJ
– Verloting 'Het Bedrijf'
20.00 uur Afsluiting

Deze Zomerborrel beter bekend onder de merknaam BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, maar i.v.m. de BBQ wel gewenst. Aanmelden kan tot 28 juni bij bart@amstelland4business.nl 

Parkeren is gratis bij, voor en rond Het Proefstation, Oudeweg 111, 2031 CC, Haarlem.

Lees verderZomerafsluiting Utrecht 4Business

Op woensdag 28 juni staat de Zomerafsluiting op de Utrechtse businessagenda. Maar ook mensen uit andere regio's zijn welkom. Het belooft een gezellig zomers event te worden met BBQ in Brasserie De Steiger, een leuke plek met groot terras in Papendorp aan de rand van Utrecht.

Programma:
17.00 uur Ontvangst
18.30 uur Start BBQ
21.00 uur Einde

De Zomerafsluiting is voor leden van Utrecht 4Business en genodigden gratis. Voor de BBQ betaalt u een bedrag van €35,- per persoon (inclusief 5 consumpties per persoon). Niet-leden betalen voor de BBQ, inclusief drank, een bedrag van €45,-.

Adres: Brasserie de Steiger, Ptolemaeuslaan 53, Utrecht.

U kunt zich opgeven via https://www.utrecht4business.nl/agenda/329-6-juli-zomerafsluiting-2 

Lees verderNog meer business mogelijk bij landelijke InnerCircle

Nederland 4Business biedt een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de Landelijke InnerCircle.

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van rond de vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, tijdens de lunch tussen 12.30 uur en 14.30 uur bij elkaar komt. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap.

De landelijke InnerCircle bestaat uit maximaal vijftien personen die dagelijks bezig zijn met de sales van hun bedrijf. Koude acquisitie, het binnen halen van new business, eventuele aanbestedingen. U weet waar het over gaat, de overige veertien personen ook.

De landelijke InnerCircle wordt verzorgd door de regio Utrecht. De deelnemers komen vanuit het hele land. De bijeenkomsten, inclusief lunch, worden op een centrale plek in Nederland gehouden.

Informatie kunt u opvragen via info@utrecht4business.nl 
Voor details en data etc. kijk verder op 

Partners

  
  
Contact

Amstelland 4Business
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
info@amstelland4business.nl
 

Bart Schuitenmaker
M: 06-53358217
bart@amstelland4business.nl