Business, InnerCircle & Leiderschap

Nieuwsbrief 2017

INFINITI: nieuwe founding partner & speciale aanbiedingen

Infiniti treedt toe als Founding partner van Amstelland 4Business! Ter gelegenheid hiervan heeft INFINITI een speciale aanbieding voor leden van Amstelland 4Business.

De auto’s van INFINITI breken met conventies en stellen een nieuwe norm voor het premiumsegment door technologie en expressief design. INFINITI is uniek en de kern van het merk is de aandacht voor details, met aan de basis het idee dat de totale eigenaarservaring veel meer omvat dan alleen de auto zelf.

INFINITI tilt autorijden in het premium segment naar een hoger niveau met de Total Ownership Experience. Dit ervaart u vanaf uw eerste bezoek aan een INFINITI Center en gedurende het bezit van uw INFINITI. Persoonlijke service door uw persoonlijke contactpersoon voor zowel aankoop als onderhoud & reparatie en de VIP haal- en brengservice zijn hier voorbeelden van.

Graag maken wij u attent op de speciale actie die INFINITI leden van Amstelland 4Business wil aanbieden: een additionele korting van € 500,- bovenop de landelijke acties waardoor uw totale voordeel op de INFINITI Q30 oploopt tot € 3.000,-. Bovendien is de INFINITI Q50 tijdelijk beschikbaar vanaf € 40.700,-.

Dit is dan ook hét moment om kennis te maken met INFINITI. Plan een vrijblijvende afspraak of proefrit in via www.INFINITI.nl en ontdek de wereld van INFINITI.

Lees meerUitnodiging Aftrap Leaders 4Business 21 maart

Laat u verrassen en inspireren bij de Aftrap van Leaders 4Business. Op 21 maart 2017 presenteren zij zichzelf en zullen hun plannen ontvouwen voor 2017.

U bent van harte welkom in Kasteel Montfoort, Kasteelplein 1 in Montfoort.

Het programma
17.00 uur Ontvangst
17.45 uur Een stukje geschiedenis
18.15 uur De aftrap
18.45 uur Aan tafel!
21.30 uur Einde programma

Heeft u nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar voldoet u aan de eisen, vul dan het formulier op onderstaande website in. U krijgt dan persoonlijk bericht. http://www.leaders4business.nl/agenda 

Lees meerInnerCircle Amstelland 4Business bijeenkomst 2 maart a.s.

2 maart komt InnerCircle Amstelland 4Business weer bij elkaar. Het is de laatste keer dat Angela van Dorssen van Connecting Energy als voorzitter deze bijeenkomst zal begeleiden. Zij heeft InnerCircle een jaar lang uitstekend verzorgd. Amstelland 4Business vindt het derhalve erg jammer dat Angela van Dorssen gezien haar drukke werkzaamheden deze beslissing heeft moeten nemen, maar respecteert uiteraard haar beslissing en wenst haar in ieder geval in alle opzichten veel goeds voor de toekomst.

Mede omdat Amstelland 4Business de InnerCircle wil uitbreiden met een tweede groep, zijn twee andere dames bereid gevonden het werk voort te zetten. Niet alleen dat er daardoor netwerken worden toegevoegd aan de groep, maar er zal ook een upgrade van het aanbod gegeven worden. Te denken valt bijvoorbeeld aan hulp bij de persoonlijk pitch. Beide dames zullen vanuit hun competentie een extra boost kunnen geven om u als InnerCircle lid terzijde te staan bij een persoonlijke behoefte. Amstelland 4Business stelt hen elders in deze nieuwsbrief aan u voor: Myrugia Cijntje-Daal en Yvonne Terpstra.

Yvonne zal op 2 maart aanwezig zijn, Myrugia is dan voor een business|pleasure trip naar de Antillen maar zal er de volgende keer wel bij zijn.

De InnerCircle bijeenkomst zal plaatsvinden in Health City Amstelveen, Van der Hooplaan 237 in Amstelveen.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met Bart Schuitenmaker: bart@amstelland4business.nl Wij stellen aan u voor: Yvonne Terpstra

Bart Schuitenmaker van Amstelland 4Business kent Yvonne Terpstra uit het Zandvoortse 'ondernemerscircuit'. Hij heeft haar gevraagd Angela van Dorssen op te volgen bij InnerCircle. Daar heeft Yvonne na een aantal gesprekken volmondig JA op gezegd.

Door haar ervaring als ondernemer, waarvan 23 jaar in het MKB, heeft Yvonne Terpstra het gevoel dat zij haar kennis en netwerk kan delen met de InnerCircle groep, zodat we met elkaar het platform nog meer kunnen laten groeien en bloeien om er vervolgens met elkaar de vruchten van te plukken.

Haar bedrijven waren gevestigd in Haarlem. Wat in 1991 begon als zonnestudio is uitgegroeid tot een opleidingsinstituut voor nagelstilisten en een groothandel in nagelproducten en cosmetica. Een aantal jaar geleden begon het ondernemersbloed weer te kriebelen en heeft Yvonne besloten haar bedrijf te verkopen om een nieuw bedrijf op te bouwen en ditmaal 100% in de 'nieuwe stijl'- economie. Dus voor haar geen pand, personeel en voorraden meer, maar alles online. Hierdoor houdt ze meer tijd over en daarvan besteedt ze graag een deel van de InnerCircle-bijeenkomsten.

Yvonne Terpstra kijkt er naar uit de leden van InnerCircle op 2 maart te ontmoeten en de (nieuwe) groep te gaan begeleiden. 

Ontdek meer over de 'nieuwe stijl'-economie en kennissessies hierover:
http://www.passiefinkomen.tips/Wij stellen aan u voor: Myrugia Cijntje-Daal

Drs. Myrugia Cijntje-Daal is sinds 2004 founder en directeur van MAC HRM en Organisatie Advies. MAC helpt mensen en organisaties die problemen ervaren bij het willen innoveren, groeien en/of hun prestaties willen verbeteren naar High Performance Organization niveau, zowel in de profit- als de non-profit sector, in Nederland en de voormalige Nederlandse Antillen.

Myrugia heeft jaren in Nederland de functie van Manager Human Resources bekleed. In die hoedanigheid heeft zij ook in België, Italië en Duitsland gewerkt. Momenteel levert zij als gedragsstrateeg en businessontwikkelaar onder andere oplossingen om organisaties te (her)structureren, ondersteunt zij ondernemers als businesscoach en ontwerpt en voert zij professionaliseringstrajecten uit om medewerkers en leidinggevenden in hun ontwikkeling te ondersteunen.

Haar doctoraalstudie sociologie (specialisatie organisatie, arbeid en beleid) heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Haar bekwaamheden houdt zij op peil via diverse opleidingen/trainingen zoals supervisiekunde (postdoctorale), strategisch- en projectmanagement. De komende jaren wil zij zich gaan focussen op het doen van een wetenschappelijk onderzoek, met de werktitel 'Waarom mannen zaken doen met vrouwen. Of niet!'.

Haar passie ligt in het verbinden van mensen en hen te ondersteunen om hun ambities en doelen waar te maken. Zij ziet mensen graag het beste uit zichzelf halen en zal de InnerCircle groep(en) met raad en daad te woord staan.

Kijk voor de visie en missie van haar organisatie: http://www.macadvies.org/index.htmlOntdekkingsreis met The Voice of Leadership

Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes. 

Auteur, spreekster, coach en zangeres, al deze titels zijn op het lijf geschreven van Irma Lohman, de schrijfster van het onlangs uitgekomen boek The Voice of Leadership, met als ondertitel Toonladder van het Leven, in vijf stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk.

Het is een ontdekkingsreis, eerst naar uzelf en dan naar wie u wilt worden en wat u wilt bereiken. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel veranderende wereld zal antwoord moeten vinden op vragen als:* Wie ben ik? * Wat zijn mijn talenten? * Waarom doe ik wat ik doe? Oftewel: hoe ontwikkel ik mijn eigen Voice of Leadership? Het Voice of Leadership System van Irma Lohman helpt u in vijf stappen en met behulp van tien instrumenten uw eigen stem (terug) te vinden en uw volle potentieel (weer) te benutten. Het muziekstuk dat u ten gehore wilt brengen en wilt uitvoeren ligt in uw eigen handen. U bent wat dat betreft de dirigent van uw eigen levenslied. Kijk voor video's op het Irma Raakt YouTube Kanaal

The Voice of Leadership is een totaalconcept dat u echt zou moeten willen beleven. Irma gaat graag met u in gesprek om te kijken wat ze voor u en/of uw bedrijf kan betekenen. Een inspirerend programma op maat. Tevens organiseert zij huiskamerlezingen. De combinatie van haar verhaal, boodschap, Voice of Leadership System en haar zang zorgt voor een positieve verandering. Werkgever, werknemer... alles draait om de 'mens an sich'. Met zowel haar pen als haar stem, kan Irma mensen tot diep in hun ziel raken: www.irmaraakt.nl 

Tijdens een van haar masterclasses was ook Bart Schuitenmaker zeer onder de indruk: “Irma Lohman heeft eerder voor Meerbusiness Amstelland een professionele en pakkende masterclass neergezet. De combinatie van haar Toonladder van het Leven-model en haar prachtige zang maakten het geheel tot een onvergetelijke performance. Wij denken dat haar boek ook een bestseller gaat worden. We kunnen Irma voor uw bedrijfspresentatie dan ook van harte aanbevelen."
Bart Schuitenmaker, directeur Amstelland 4Business

Voor meer informatie: E: irmalohman44@gmail.com T: 06-53167934


Lees verder

 

Partners

  
  
Contact

Amstelland 4Business
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
info@amstelland4business.nl
 

Bart Schuitenmaker
M: 06-53358217
bart@amstelland4business.nl