Carnaval Chique

Nieuwsbrief 2017

Uitnodiging Vernissage Carnaval dell'Arte Aalsmeer

Het 10-jarig jubileum van galerie Sous-Terre Aalsmeer wordt gevierd met de bijzondere tentoonstelling:

Carnavale dell’Arte van 18 februari tot 9 april 2017

De prachtige gewaden en maskers van het Venetiaans carnaval zijn de inspiratiebron voor vele kunstenaars. Maar ook de theaterkunstvorm Commedia dell’Arte is de basis van toneel, muziek en kunst.Galerie Sous-Terre Aalsmeer brengt deze vormen bij elkaar in een unieke tentoonstelling.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de 'Vernissage' op zaterdag 18 februari a.s.

Programma
16.00 – 18.00 uur Opening tentoonstelling door Ans Markus met muziek door Astrid Vrensen en Commedia dell’Arte door Teatro Animo. De galerie gaat om 13.00 uur open. 

Voor algemene informatie: info@galerie-sous-terre.nl | Voor aanmelding: bart@amstelland4business.nl

Lees meerSchuif aan bij Diner Masqué del Carnavale dell’Arte Aalsmeer

Lezers van de nieuwsbrief van Amstelland 4Business zijn van harte uitgenodigd om te genieten van Diner Masqué del Carnavale dell’Arte in Galerie Sous-Terre Aalsmeer. Een fantastische Venetiaanse avond aan een lange tafel, tussen de schilderijen en kunst uit de wereld van Commedia dell’Arte.

zaterdag 25 februari 2017
19.30 uur - 22.30 uur
Concert diner met Opera Familia en DJ Classique Mr.Van Walsh. Het 3-gangen menu wordt gepresenteerd door La Familia di Maestro di Cucina: Alfio Fiorini.

Het leukst is als u in een passende outfit komt. Een masker is bij de galerie te verkrijgen.

Kosten zijn € 52,50 p.p. inclusief welkomstdrankje. Tickets zijn verkrijgbaar bij Espago, Ophelialaan Aalsmeer en met 5% korting via bart@amstelland4business.nl 

Locatie: Galerie Sous-Terre Aalsmeer, Kudelstaartseweg 1 Aalsmeer.

Lees meerInnerCircle Amstelland 4Business gaat weer van start

Wat Amstelland 4Business regelmatig terughoort, is dat ondernemers behoefte hebben om te sparren met andere ondernemers. Daarom is het belangrijk om hier gehoor aan te geven en naast al de netwerkactiviteiten een platform te bieden waar inhoudelijk kennis en ervaringen met elkaar gedeeld kunnen worden. Business gaat steeds meer over vertrouwen, relatie en transparantie. Dat kan in de InnerCircle bijeenkomsten.

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep ambitieuze ondernemers die tien keer per jaar bij elkaar komt. Tijdens een lunch of borrel wordt met elkaar en voor elkaar aan de slag gegaan om business te bewerkstelligen.

Amstelland 4Business gaat weer van start met een nieuwe reeks InnerCircle bijeenkomsten. Deelname aan de InnerCircle is een toevoeging op uw netwerkactiviteiten.Als lid van de InnerCircle ontmoet u elkaar op basis van vertrouwen en gaat u aan de slag met thema's die relevant zijn. Tegelijkertijd leert u elkaar goed kennen wat het veel makkelijker maakt om elkaar te helpen met zijn/haar business. Elke bijeenkomst wordt er naast leadgeneratie ook een inhoudelijk thema besproken. Dit geeft een rijke discussie, zakelijke en persoonlijke inspiratie, uitwisseling van tips & tricks en kennis. Ondertussen wordt u elkaars ambassadeurs. Zo bouwt u én aan uw bedrijf én aan uw netwerk.

Premium lidmaatschap incl. de InnerCircle en het lidmaatschap voor Amstelland 4Business is € 495,- per jaar.

Wilt u deel uit maken van een InnerCircle? Meld u dan aan. Bel 06-53358217 of stuur een e-mail naar: info@amstelland4business.nl


Lees verder

Ook landelijke InnerCircle 4Business start binnenkort weer

Bent u Sales Manager, Commercieel Directeur of Commercieel Adviseur en verantwoordelijk voor de sales van uw bedrijf? Zitten uw klanten door heel Nederland? En richt u zich op de grote(re) bedrijven (>100 FTE)? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de landelijke InnerCircle.

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van tien tot vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, tijdens de lunch bij elkaar komt. Tussen 12.30 uur en 14.30 uur wordt er voor elkaar en met elkaar aan de slag gegaan. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap.

De landelijke InnerCircle wordt verzorgd door de regio Utrecht. De deelnemers komen vanuit het hele land. De bijeenkomsten, inclusief lunch, worden op een centrale plek in Nederland gehouden.

De landelijke InnerCircle staat gepland op woensdag 8 maart, woensdag 12 april (diner vanaf 17.00 uur), woensdag 17 mei en woensdag 28 juni. Op woensdag 6 september staat er een meet&greet op de agenda. Daarna nog op woensdag 11 oktober en woensdag 15 november. De kosten voor deze zeven bijeenkomsten zijn € 379,- per persoon (excl BTW).

Informatie kunt u opvragen via info@utrecht4business.nl


Lees verder

Uitnodiging aftrap Leaders 4Business 21 maart

Op 21 maart 2017 zullen Leaders 4Business zichzelf presenteren alsmede hun plannen ontvouwen voor 2017.

Laat u verrassen, enthousiasmeren en inspireren.

Tijdens deze Aftrap bent u van harte welkom in Kasteel Montfoort, Kasteelplein 1, 3417 JG Montfoort.

Het programma
17.00 uur Ontvangst
17.45 uur Een stukje geschiedenis
18.15 uur De aftrap
18.45 uur Aan tafel!
21.30 uur Einde programma

Heeft u nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar voldoet u aan de eisen, vul dan het formulier op onderstaande website in. U krijgt dan persoonlijk bericht. http://www.leaders4business.nl/agenda 

Lees meerPro Jure voor ondernemers, mét ondernemers

Ruzies met leveranciers, geschillen met de overheid over vergunningen of belastingen, problemen met personeel en wanbetalende klanten, men zou zich bijna afvragen waarom een mens ondernemer wordt. Als ondernemer houdt u zich uiteraard liever bezig met de bedrijfsvoering. Nu kunt u uiteraard proberen zelf uw problemen op te lossen, daar bent u tenslotte ondernemer voor. Maar de relevante regels zijn niet zelden complex. Het zou daarom mooi zijn als u deze problemen kunt overlaten aan een ander. In veel gevallen betekent het aanhouden van een vaste bedrijfsjurist evenwel een (te) zware belasting voor een onderneming.

De praktijk leert ook dat ondernemers uit vrees voor hoge kosten voor rechtsbijstand te vaak te lang wachten met het inschakelen van een advocaat, of vanwege de kosten de gang naar de rechter niet willen maken zodat vorderingen op wanbetalende debiteuren onbetaald blijven en geschillen met personeel, leveranciers of overheden noodzakelijkerwijs worden afgekocht of onnodig tot kosten leiden.

Pro Jure versoepelt de gang naar de advocatuur
Daarom is de deelname aan Advocatennetwerk Pro Jure dé perfecte oplossing voor de ondernemer die met zekere regelmaat behoefte heeft aan daadkrachtige juridische ondersteuning. Hierdoor heeft u steeds de beschikking over uw eigen advocaat ‘on stand by’; klaar om in te springen als dat nodig is, zonder de last van (personeels-)kosten wanneer het probleem achter de rug is.

Deelname aan Pro Jure is even eenvoudig als effectief. Zodra u zich aansluit, heeft u middels het intranetwerk direct contact met de advocaat van uw keuze. Als u hulp wilt hebben bij het uitkiezen van de meest geschikte advocaat kunt u beroep doen op een van de Law Clerks van het netwerk. U kunt uw zaak voorleggen aan de advocaat welke samen met u aan de slag gaat om het probleem op te lossen. De kosten voor deelname zijn afhankelijk van de variant die u kiest. Voor beide varianten geldt de basisretainer van € 95,- (excl. BTW) per maand voor één uur rechtsbijstand per maand. Gegeven het feit dat het gemiddelde uurtarief van de commerciële advocatuur rond de € 200,- ligt, is er hoe dan ook sprake van een aantrekkelijke besparing.

Advocatennetwerk is geen rechtsbijstandsverzekering, maar een in overleg met de Nederlandse Orde van Advocaten in het leven geroepen innovatieve vorm van rechtsbijstandservice op basis van op voorhand collectief ingekochte uren. De 'retainer' is dan ook geen premie, noch is er sprake van dekkingsvoorwaarden, uitsluiting van zaken of eigen risico.

Omdat Advocatennetwerk er naar streeft de weg naar de advocatuur en de rechter voor zoveel mogelijk rechtzoekenden toegankelijk te houden wordt er gewerkt met vaste samenwerkingspartners. Eén van deze partners is Amstelland 4Business. Omdat samen ondernemen ook samen voordeel behalen betekent, geldt dat er voor leden van Amstelland 4Business bij deelname aan Advocatennetwerk Pro Jure vóór 1 maart 2017 voor de duur van één jaar een korting geldt van 25% op de basisretainer.

Advocatennetwerk Pro Jure is een initiatief van Advocatenkantoor Kuijper. Aanmelding is mogelijk via Amstelland 4Business of rechtstreeks via info@kuijperadvocaten.nl 

Ook kunt u bellen met mr. R.P. Kuijper op 06-10037014. 


Lees verder

 

Partners

  
  
Contact

Amstelland 4Business
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
info@amstelland4business.nl
 

Bart Schuitenmaker
M: 06-53358217
bart@amstelland4business.nl