• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Nieuws van het InnerCircle front

Tijdens de InnerCircle in september gaf Jeroen de Kriek van Crop accountants een presentatie over de Miljoenennota. Het was een zeer goed bezochte InnerCircle die gehouden werd bij Yunitrade LeasEdition bij gastheer Cheung Loi. Tamara Boer van het Okura Hotel, Rob Punt van Vision Forward en ook Peter Kuijper van Kuijper Advocaten waren aanwezig.

De eerstkomende InnerCircle is op 27 oktober a.s. We zijn te gast bij HR coach at work, Frederique Wolsky in Amsterdam Westerpark. Zij werkt als loopbaancoach voor overheidsinstellingen (UWV en DWI Amsterdam) en bedrijven en met particulieren. Amstelland 4Business bedankt Frederique alvast voor haar gastvrijheid. Laat Bart Schuitenmaker weten of u van de partij bent: bart@amstelland4business.nl

Kijk op de website van Amstelland 4business voor de gewijzigde data van de Landelijke InnerCircle. De landelijke InnerCircle staat nu gepland op woensdag 17 januari, woensdag 7 maart (diner), woensdag 18 april, woensdag 30 mei en woensdag 4 juli 2018. Op woensdag 12 september 2018 staat er een meet&greet op de agenda. Daarna treft men elkaar nog op woensdag 31 oktober 2018. 

https://www.amstelland4business.nl/agenda/287-6-september-2017-start-landelijke-innercircle