• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Terugblik Varen op de Titaan

De zomer van 2017 gaat de boeken in als een natte zomer. Maar die zomer was in juni wel goed begonnen met een zonovergoten netwerk event Varen met Directeuren.Het zeilschip De Titaan is de optimale plek op de Amsterdamse wateren om te netwerken. Niet alleen omdat men op elkaar aangewezen is, maar ook omdat men met elkaar aan het werk moet om alle zeilen bij te zetten. De afvaart begon in de haven van IJburg en er werd gevaren naar het eiland Pampus en weer terug. De bemanning van De Titaan stond als vanouds borg voor de juiste koers. De catering zorgde voor heerlijke hapjes en lekkere drankjes aan boord. Ook de interactie met elkaar was 100%.

Er was speciale aandacht omtrent de InnerCircle, ook de speciale Expats-, International waar Amstelland 4Business u in de loop van de tijd nog uitgebreider over zal informeren.

Kortom we kunnen terugkijken op veel gezelligheid, een goede sfeer en prachtig weer.

Via het volgende linkje kunt u de foto's bekijken: Foto-impressie

Deelnemers kunnen terugblikken op een geslaagde dag en niet deelnemers wat ze gemist hebben. De (meeste) foto's zijn van professioneel fotografe Jolanda Bot van 123lacheensnaarhetvogeltje en (enkele) van hobbyfotograaf Jacqueline Vorst.