• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Ontdekkingsreis met The Voice of Leadership

Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat opvalt en het verschil maakt als het gaat om het realiseren van zowel persoonlijk als zakelijk succes. 

Auteur, spreekster, coach en zangeres, al deze titels zijn op het lijf geschreven van Irma Lohman, de schrijfster van het onlangs uitgekomen boek The Voice of Leadership, met als ondertitel Toonladder van het Leven, in vijf stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk.

Het is een ontdekkingsreis, eerst naar uzelf en dan naar wie u wilt worden en wat u wilt bereiken. Wie meer succes, zelfvertrouwen en geluk wil vinden in deze snel veranderende wereld zal antwoord moeten vinden op vragen als:* Wie ben ik? * Wat zijn mijn talenten? * Waarom doe ik wat ik doe? Oftewel: hoe ontwikkel ik mijn eigen Voice of Leadership? Het Voice of Leadership System van Irma Lohman helpt u in vijf stappen en met behulp van tien instrumenten uw eigen stem (terug) te vinden en uw volle potentieel (weer) te benutten. Het muziekstuk dat u ten gehore wilt brengen en wilt uitvoeren ligt in uw eigen handen. U bent wat dat betreft de dirigent van uw eigen levenslied. Kijk voor video's op het Irma Raakt YouTube Kanaal

The Voice of Leadership is een totaalconcept dat u echt zou moeten willen beleven. Irma gaat graag met u in gesprek om te kijken wat ze voor u en/of uw bedrijf kan betekenen. Een inspirerend programma op maat. Tevens organiseert zij huiskamerlezingen. De combinatie van haar verhaal, boodschap, Voice of Leadership System en haar zang zorgt voor een positieve verandering. Werkgever, werknemer... alles draait om de 'mens an sich'. Met zowel haar pen als haar stem, kan Irma mensen tot diep in hun ziel raken: www.irmaraakt.nl 

Tijdens een van haar masterclasses was ook Bart Schuitenmaker zeer onder de indruk: “Irma Lohman heeft eerder voor Meerbusiness Amstelland een professionele en pakkende masterclass neergezet. De combinatie van haar Toonladder van het Leven-model en haar prachtige zang maakten het geheel tot een onvergetelijke performance. Wij denken dat haar boek ook een bestseller gaat worden. We kunnen Irma voor uw bedrijfspresentatie dan ook van harte aanbevelen."
Bart Schuitenmaker, directeur Amstelland 4Business

Voor meer informatie: E: irmalohman44@gmail.com T: 06-53167934

Over de auteur
Irma Lohman is een alleenstaande moeder van zes zoontjes, die werkzaam is als spreker, zangeres, coach en auteur op het gebied van leiderschap, authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit. Middels seminars, trainingen, concerten en masterclasses inspireert, motiveert en raakt zij mensen met haar stem, zowel particulieren als bedrijfsleven. Al meer dan 25 jaar staat Irma op diverse podia. Naast het winnen van 3 concoursen, waaronder het bekende Prinses Christina concours, heeft zij na haar klassieke zangopleiding op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in diverse grote theater en musicalproducties gestaan. Tevens zong zij op diverse business events (Jaguar Nederland, KLM, BMW) en  luisterde zij gala’s op zoals Het Flying Doctors Gala en het Amsterdam Diner. Een van de hoogtepunten was haar optreden voor 50.000 mensen in de Amsterdam Arena tijdens het huwelijksfeest van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Na de fase van het in de schijnwerpers staan, diende het moederschap zich aan. In een periode van tien jaar waarin zij maar liefst zes zonen baarde, wist zij ook haar coachopleiding af te ronden en ontdekte zij haar passie voor het spreken in het openbaar. Dat deed zij o.a. voor de Nyenrode Business University, Fontys Hogeschool, ING en het Nationale zakenvrouwencongres.Je mag gerust stellen dat deze authentieke artiest/ levenskunstenares inmiddels is uitgegroeid tot de 'Voice of Leadership'.

Bijzonder creatief laat Irma haar muzikale talent en kennis en haar schrijfstijl samensmelten om de lezer meer zelfvertrouwen te geven. Een beroemd Amerikaans inspirational speaker zei ooit: “Don’t die with your music still in you.” En dat is Irma’s missie voor iedere lezer van haar boek: "benut al je talenten terwijl je hier rondloopt, je bent uniek, je bent geen kopie, je kunt meer dan je denkt, je enige belemmering om te bereiken wat je wilt is je eigen voorstellingsvermogen."

Dit boek is voor die mensen die hoger op de Toonladder van het Leven willen komen, oftewel, mensen die hun volle potentieel willen benutten, ongeacht status, sekse, kleur of leeftijd. Loopt u klakkeloos in de maat of zingt u uw levenslied op geheel eigen wijze?

http://www.succesboeken.nl/mailings/wk1706-10feb/wk1706.htm