• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Wij stellen aan u voor: Myrugia Cijntje-Daal

Drs. Myrugia Cijntje-Daal is sinds 2004 founder en directeur van MAC HRM en Organisatie Advies. MAC helpt mensen en organisaties die problemen ervaren bij het willen innoveren, groeien en/of hun prestaties willen verbeteren naar High Performance Organization niveau, zowel in de profit- als de non-profit sector, in Nederland en de voormalige Nederlandse Antillen.

Myrugia heeft jaren in Nederland de functie van Manager Human Resources bekleed. In die hoedanigheid heeft zij ook in België, Italië en Duitsland gewerkt. Momenteel levert zij als gedragsstrateeg en businessontwikkelaar onder andere oplossingen om organisaties te (her)structureren, ondersteunt zij ondernemers als businesscoach en ontwerpt en voert zij professionaliseringstrajecten uit om medewerkers en leidinggevenden in hun ontwikkeling te ondersteunen.

Haar doctoraalstudie sociologie (specialisatie organisatie, arbeid en beleid) heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Haar bekwaamheden houdt zij op peil via diverse opleidingen/trainingen zoals supervisiekunde (postdoctorale), strategisch- en projectmanagement. De komende jaren wil zij zich gaan focussen op het doen van een wetenschappelijk onderzoek, met de werktitel 'Waarom mannen zaken doen met vrouwen. Of niet!'.

Haar passie ligt in het verbinden van mensen en hen te ondersteunen om hun ambities en doelen waar te maken. Zij ziet mensen graag het beste uit zichzelf halen en zal de InnerCircle groep(en) met raad en daad te woord staan.

Kijk voor de visie en missie van haar organisatie: http://www.macadvies.org/index.html