• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Wij stellen aan u voor: Yvonne Terpstra

Bart Schuitenmaker van Amstelland 4Business kent Yvonne Terpstra uit het Zandvoortse 'ondernemerscircuit'. Hij heeft haar gevraagd Angela van Dorssen op te volgen bij InnerCircle. Daar heeft Yvonne na een aantal gesprekken volmondig JA op gezegd.

Door haar ervaring als ondernemer, waarvan 23 jaar in het MKB, heeft Yvonne Terpstra het gevoel dat zij haar kennis en netwerk kan delen met de InnerCircle groep, zodat we met elkaar het platform nog meer kunnen laten groeien en bloeien om er vervolgens met elkaar de vruchten van te plukken.

Haar bedrijven waren gevestigd in Haarlem. Wat in 1991 begon als zonnestudio is uitgegroeid tot een opleidingsinstituut voor nagelstilisten en een groothandel in nagelproducten en cosmetica. Een aantal jaar geleden begon het ondernemersbloed weer te kriebelen en heeft Yvonne besloten haar bedrijf te verkopen om een nieuw bedrijf op te bouwen en ditmaal 100% in de 'nieuwe stijl'- economie. Dus voor haar geen pand, personeel en voorraden meer, maar alles online. Hierdoor houdt ze meer tijd over en daarvan besteedt ze graag een deel van de InnerCircle-bijeenkomsten.

Yvonne Terpstra kijkt er naar uit de leden van InnerCircle op 2 maart te ontmoeten en de (nieuwe) groep te gaan begeleiden. 

Ontdek meer over de 'nieuwe stijl'-economie en kennissessies hierover:
http://www.passiefinkomen.tips/