• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Ook landelijke InnerCircle 4Business start binnenkort weer

Bent u Sales Manager, Commercieel Directeur of Commercieel Adviseur en verantwoordelijk voor de sales van uw bedrijf? Zitten uw klanten door heel Nederland? En richt u zich op de grote(re) bedrijven (>100 FTE)? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de landelijke InnerCircle.

Een InnerCircle bestaat uit een vaste groep van tien tot vijftien ondernemers en ambitieuze managers, die één keer per maand, tijdens de lunch bij elkaar komt. Tussen 12.30 uur en 14.30 uur wordt er voor elkaar en met elkaar aan de slag gegaan. Leads en business genereren, maar ook elkaar handvatten aanreiken ter verbetering van het ondernemerschap.

De landelijke InnerCircle wordt verzorgd door de regio Utrecht. De deelnemers komen vanuit het hele land. De bijeenkomsten, inclusief lunch, worden op een centrale plek in Nederland gehouden.

De landelijke InnerCircle staat gepland op woensdag 8 maart, woensdag 12 april (diner vanaf 17.00 uur), woensdag 17 mei en woensdag 28 juni. Op woensdag 6 september staat er een meet&greet op de agenda. Daarna nog op woensdag 11 oktober en woensdag 15 november. De kosten voor deze zeven bijeenkomsten zijn € 379,- per persoon (excl BTW).

Informatie kunt u opvragen via info@utrecht4business.nl

De landelijke InnerCircle bestaat uit maximaal vijftien personen die dagelijks bezig zijn met de sales van hun bedrijf. Koude acquisitie, het binnen halen van new business, eventuele aanbestedingen. U weet waar het over gaat, de overige veertien personen ook.

Na de eerste kennismaking, volgen er minimaal vier één op één gesprekken (in eigen tijd). De tweede bijeenkomst staat nog in het teken van elkaar leren kennen. Maar, daarna gaat u voor en met elkaar aan de slag. Prospects worden gedeeld en openingen bij bedrijven verzorgd. Daarnaast wordt geprobeerd elkaar sterker te maken door de dagelijkse werkzaamheden te bespreken, te delen en wellicht te verbeteren.