• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Amstelland Business Day

Een jaarlijks evenement voor ondernemers en directeuren uit de Regio Amstelland waaronder begrepen, de Zuidas, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Ouderkerk a.d. Amstel met rond de 750 bezoekers. Prominente persoonlijkheden uit het bedrijfsleven en politiek houden inspirerende, leerzame en amusante toespraken, rond een centraal thema. Partners en sponsoren krijgen tevens de gelegenheid om zich te presenteren.

Netwerkborrels

In een ontspannen sfeer en onder het genot van heerlijke versnaperingen worden zakelijke en persoonlijke belangen uitgebouwd. Evenementen voor entrepreneurs, waarbij het maatschappelijk belang van het samenkomen centraal staat.

Inner Circles

De deelnemers helpen elkaar bij het oplossen van zakelijke vraagstukken, stimuleren elkaars creativiteit en daarnaast worden belangrijke leads gegenereerd. Officieuze bijeenkomsten voor ondernemers.

Master classes & update meetings

In co-creatie met leden, partners en universiteiten, maken we academische kennis transparant en toegankelijk. Kleinschalige ‘Business Schools’ gericht op innovatieve entrepreneurs.

4Business nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief wordt ten minste een maal per maand uitgestuurd en we bereiken ca. 10.000 zakelijke professionals in de regio. Er zal berichtgeving zijn over interessante bedrijfseconomische vraagstukken in de Metropoolregio Amstelland en nieuws over onze partners en sponsoren. Nieuwe leden en premium leden zullen uiteraard vermeld worden.

Amstelland gala

Jaarlijks worden de Amstelland Business Awards door onze partners uitgereikt. De awards zijn prijzen voor uitmuntend ondernemerschap in de Metropoolregio Amstelland.

Genomineerde ondernemingen worden beoordeeld op:

  • innovatief en creatief vermogen
  • inspirerende uitwerking
  • winstgevendheid
  • bijdrage aan duurzaamheid
  • capaciteit om werkgelegenheid te creëren
  • maatschappelijke verantwoordelijkheid

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een exclusief gala evenement

“The Amstelland Business Awards”

Amstelland Business Award

Uitgereikt aan locale ondernemingen

Amstelland International Business Award

Uitgereikt aan buitenlandse bedrijven met basis in Metropoolregio Amstelland, de aanwezigheid van deze ondernemingen (expats) wordt als cruciaal bevonden voor de economische ontwikkelingen in de regio.

Amstelland Culture Award

Uitgereikt aan culturele instellingen die een voorbeeldrol vervullen in de regio.

Expat-programm

Een aantal Engelstalige events per jaar teneinde interculturele communicatie en diversiteit te bereiken met de diverse organisaties en personen van diverse Nationaliteiten in Amstelland.