• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

12 december 2018: Amsterdam Light Festival borrelcruise Amstelland 4Business

Het Amsterdam Light Festival is inmiddels een begrip in Amsterdam. In de donkere maanden is het een welkome en warme aanvulling op het stadsprogramma. De kunstwerken komen uitstekend tot hun recht in het winterse Amsterdams decor.

Zoals elk jaar zijn de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival is het beste te bekijken vanaf het water.

Speciaal voor de leden van Amstelland 4Business heeft Rederij de Nederlanden op woensdag 12 december a.s. een borrelboot gereserveerd. Begin deze avond in stijl met de speciale Amsterdam Light Festival borrelcruise. Om 17.00 uur worden de trossen losgegooid in het centrum van Amsterdam (Steiger de Vijff Vlieghen, Singel 359). We varen 1,5 uur over Water Colors. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een hapje en een drankje.

Inclusief:
1,5 uur varen
onbeperkt bier, (glûh)wijn en frisdrank
trio van partyhapjes
minimum deelname: 15 personen
een boot passend bij de grootte van de groep

* Partyhapjes – 3 hapjes per persoon

Stap aan boord van de Amstelland 4Business borrelboot tijdens het Amsterdam Light Festival op woensdag 12 december 2018 voor €35,- per persoon (excl. BTW).

Aanmelding: info@amstelland4business.nl

Jaarlijks zet het Amsterdam Light Festival de Amsterdamse binnenstad, de grachten en het IJ in de schijnwerpers. De 53 dagen durende openlucht tentoonstelling staat dit jaar in het teken van het thema ‘The Medium is the Message’, de beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan. De rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen staan in deze editie centraal. Net als in voorgaande edities brengen jonge gevestigde internationale kunstenaars hun lichtkunsten ten tonele op speciale locaties in Amsterdam.