• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Vanaf 2018: Start Landelijke InnerCircle

Bent u Sales Manager, Commercieel Directeur of Commercieel Adviseur en verantwoordelijk voor de sales van uw bedrijf? Zitten uw klanten door heel Nederland? En richt u zich op de grote(re) bedrijven (>100 FTE)? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de Landelijke InnerCircle.

De landelijke InnerCircle bestaat uit maximaal vijftien personen die dagelijks bezig zijn met de sales van hun bedrijf. Koude acquisitie, het binnen halen van new business, eventuele aanbestedingen. U weet waar het over gaat, de overige veertien personen ook.

Na de eerste kennismaking volgen er minimaal vier één op één gesprekken (in eigen tijd). De tweede bijeenkomst staat nog in het teken van elkaar leren kennen. Daarna gaan we voor elkaar en met elkaar aan de slag. Prospects worden gedeeld en openingen bij bedrijven verzorgd. Daarnaast probeert men elkaar sterker te maken door de dagelijkse werkzaamheden te bespreken, te delen en wellicht te verbeteren.

De landelijke InnerCircle wordt verzorgd door de regio Utrecht. De deelnemers komen vanuit het hele land. De bijeenkomsten, inclusief lunch, worden op een centrale plek in Nederland gehouden.

De landelijke InnerCircle staat gepland op woensdag 17 januari, woensdag 7 maart (diner), woensdag 18 april, woensdag 30 mei en woensdag 4 juli 2018. Op woensdag 12 september 2018 staat er een meet&greet op de agenda. Daarna treft men elkaar nog op woensdag 31 oktober 2018.De kosten voor deze zeven bijeenkomsten zijn € 379,- per persoon (excl. BTW).

Informatie kunt u opvragen via info@utrecht4business.nl 

Lees meer