• Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Vanaf 2017: maandelijkse talkshow BV Amstelveen

Onder de titel ‘BV Amstelveen’ is maandag 23 januari in Grand Café ’t Oude Dorp aan de Dorpsstraat 104 een lokale maandelijkse talkshow van start gegaan, die op het YouTube kanaal te vinden is en voornamelijk over ‘sociale’ bedrijven zal gaan.

De presentatie is in handen van Stadsdichter en performer Matthijs den Hollander en Frans Huissen van de Vrijwilligers Centrale Amstelland. Daarvoor was Huissen onder meer zelfstandig adviseur voor gemeenten in sociaal ondernemen en directeur van een kringloopbedrijf in Haarlem.

Het thema van de talkshow is ‘Mensen maken Amstelveen’. De redactie bestaat naast de twee presentatoren uit columniste Geertje Visser en Joop Siemers (hoofdredacteur).

Het is de bedoeling dat publiek bij de live opnamen van de talkshow aanwezig is en steeds zullen twee gasten worden uitgenodigd. De live talkshow is elke derde maandagavond van de maand. Volgens zelfstandig managementconsultant Joop Siemers, wordt men in Amstelveen teveel ‘verticaal’ met elkaar verbonden en niet ‘horizontaal’ en gaat het hier om dwarsverbanden leggen.

E-mail: bvamstelveen17@gmail.com 
Twitter: #_BVAmstelveen
Facebook: BV Amstelveen