• Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter

12 december 2018: Amsterdam Light Festival borrelcruise Amstelland 4Business

Het Amsterdam Light Festival is inmiddels een begrip in Amsterdam. In de donkere maanden is het een welkome en warme aanvulling op het stadsprogramma. De kunstwerken komen uitstekend tot hun recht in het winterse Amsterdams decor.

Zoals elk jaar zijn de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival is het beste te bekijken vanaf het water.

Speciaal voor de leden van Amstelland 4Business heeft Rederij de Nederlanden op woensdag 12 december a.s. een borrelboot gereserveerd. Begin deze avond in stijl met de speciale Amsterdam Light Festival borrelcruise. Om 17.00 uur worden de trossen losgegooid in het centrum van Amsterdam (Steiger de Vijff Vlieghen, Singel 359). We varen 1,5 uur over Water Colors. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een hapje en een drankje.

Inclusief:
1,5 uur varen
onbeperkt bier, (glûh)wijn en frisdrank
trio van partyhapjes
minimum deelname: 15 personen
een boot passend bij de grootte van de groep

* Partyhapjes – 3 hapjes per persoon

Stap aan boord van de Amstelland 4Business borrelboot tijdens het Amsterdam Light Festival op woensdag 12 december 2018 voor €35,- per persoon (excl. BTW).

Aanmelding: info@amstelland4business.nl

Lees meer

Winter 2018-2019: Boek alvast uw privéboot bij Rederij de Nederlanden tijdens Amsterdam Light Festival

Het succesvolle Amsterdam Light Festival belooft dit jaar de Amsterdamse binnenstad nog fraaier te verlichten. Met als thema 'The Medium is The Message’ vaart Rederij de Nederlanden tussen 29 november 2018 en 20 januari 2019 langs 30 speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken.

Het Amsterdam Light Festival is altijd een drukke periode. Wilt u zeker weten dat u een boot heeft, boek dan nu alvast uw privéboot bij Rederij de Nederlanden.

Als officieel partner van het Light Festival kan Rederij de Nederlanden, naast een offerte ‘op maat’, onderstaande all inclusive-arrangementen aanbieden.

Amsterdam Light Festival Borrelcruise

 • 1,5 uur varen
 • 3 klassieke partyhapjes per persoon
 • boot passend bij de grootte van uw groep, inclusief bemanning.
 • minimum deelname: 15 personen.
 • €32,50 per persoon

Voor €42,50 heeft u dit arrangement inclusief onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee)  

 Amsterdam Light Festival Buffetcruise

 • 2 uur varen
 • Uitgebreid warm en koud buffet
 • Boot passend bij de grootte van uw groep, inclusief bemanning
 • Minimum deelname van 15 personen
 • Vanaf €62,50 per persoon

Ook uit te breiden met onbeperkt gebruikt van de Hollandse bar.  

*Al de arrangementen zijn te verlengen voor €8,00 per persoon per 30 minuten.
** Wilt u graag meer informatie over de kunstwerken? Een gids is optioneel bij te boeken
 
Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan gerust op 020-42 33 006 of mail naar info@denederlanden.com

Bekijk alle arrangementen: https://www.denederlanden.com/amsterdam-light-festival/

 

 

Vanaf 2018: Start Landelijke InnerCircle

Bent u Sales Manager, Commercieel Directeur of Commercieel Adviseur en verantwoordelijk voor de sales van uw bedrijf? Zitten uw klanten door heel Nederland? En richt u zich op de grote(re) bedrijven (>100 FTE)? Dan biedt Nederland 4Business u een nieuwe manier om uw netwerk uit te bouwen: de Landelijke InnerCircle.

De landelijke InnerCircle bestaat uit maximaal vijftien personen die dagelijks bezig zijn met de sales van hun bedrijf. Koude acquisitie, het binnen halen van new business, eventuele aanbestedingen. U weet waar het over gaat, de overige veertien personen ook.

Na de eerste kennismaking volgen er minimaal vier één op één gesprekken (in eigen tijd). De tweede bijeenkomst staat nog in het teken van elkaar leren kennen. Daarna gaan we voor elkaar en met elkaar aan de slag. Prospects worden gedeeld en openingen bij bedrijven verzorgd. Daarnaast probeert men elkaar sterker te maken door de dagelijkse werkzaamheden te bespreken, te delen en wellicht te verbeteren.

De landelijke InnerCircle wordt verzorgd door de regio Utrecht. De deelnemers komen vanuit het hele land. De bijeenkomsten, inclusief lunch, worden op een centrale plek in Nederland gehouden.

De landelijke InnerCircle staat gepland op woensdag 17 januari, woensdag 7 maart (diner), woensdag 18 april, woensdag 30 mei en woensdag 4 juli 2018. Op woensdag 12 september 2018 staat er een meet&greet op de agenda. Daarna treft men elkaar nog op woensdag 31 oktober 2018.De kosten voor deze zeven bijeenkomsten zijn € 379,- per persoon (excl. BTW).

Informatie kunt u opvragen via info@utrecht4business.nl 

Lees meer

Vanaf 2017: maandelijkse talkshow BV Amstelveen

Onder de titel ‘BV Amstelveen’ is maandag 23 januari in Grand Café ’t Oude Dorp aan de Dorpsstraat 104 een lokale maandelijkse talkshow van start gegaan, die op het YouTube kanaal te vinden is en voornamelijk over ‘sociale’ bedrijven zal gaan.

De presentatie is in handen van Stadsdichter en performer Matthijs den Hollander en Frans Huissen van de Vrijwilligers Centrale Amstelland. Daarvoor was Huissen onder meer zelfstandig adviseur voor gemeenten in sociaal ondernemen en directeur van een kringloopbedrijf in Haarlem.

Het thema van de talkshow is ‘Mensen maken Amstelveen’. De redactie bestaat naast de twee presentatoren uit columniste Geertje Visser en Joop Siemers (hoofdredacteur).

Het is de bedoeling dat publiek bij de live opnamen van de talkshow aanwezig is en steeds zullen twee gasten worden uitgenodigd. De live talkshow is elke derde maandagavond van de maand. Volgens zelfstandig managementconsultant Joop Siemers, wordt men in Amstelveen teveel ‘verticaal’ met elkaar verbonden en niet ‘horizontaal’ en gaat het hier om dwarsverbanden leggen.

E-mail: bvamstelveen17@gmail.com 
Twitter: #_BVAmstelveen
Facebook: BV Amstelveen